Ga naar hoofdinhoud

Welkom bij Fefson, jouw creatieve partner voor indrukwekkende visuele ervaringen!

Wij zijn gespecialiseerd in motion graphics, compositing, videomontage en animatie, en we brengen jouw ideeën tot leven met verbluffende visuele content.

Of je nu op zoek bent naar opvallende animaties om je merk te promoten, meeslepende videomontages om je verhaal te vertellen, of verfijnde motion graphics om je boodschap te versterken, wij combineren creativiteit met technische vaardigheden. En leveren hoogwaardige visuele content die de aandacht trekt en een blijvende indruk achterlaat.

Wij begrijpen dat elk project uniek is, en daarom bieden wij maatwerkoplossingen die aansluiten bij jouw specifieke behoeften en doelen. Onze passie voor creativiteit en innovatie stelt ons in staat om grenzen te verleggen en originele, visueel verbluffende resultaten te leveren.

Ontdek de kracht van bewegende beelden en visuele verhalen. Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen werken aan het versterken van jouw merk en het overbrengen van jouw boodschap door middel van de kracht van motion graphics, compositing, videomontage en animatie. Maak van jouw visie een visuele realiteit met Fefson.

motion graphicscompositingvideo-editinganimaties

Enkele van onze werken:

Waarmee kunnen wij je helpen?

Freelance montage- en motion graphicswerk in onze studio of ter plaatse.
3D-animatie, grafiek, motion graphics, video montage, kleurcorrecties, titels en blue-key.
Op After effects, Premiere, Fusion, Resolve of cinema4D

Voor: televisieprogramma’s, bedrijfsvideo’s, reclamespots, webvideo’s, evenementen, muziekclips, enzoverder…

VIDEO-PROJECTEN
van start tot finish

MONTAGE
vertel je verhaal

MOTION GRAPHICS
de looks, de titels, de magie

3D
de ultieme verbeelding

wie we zijn:

Frank Feijen:

 • geboren op 19 juni 1974
 • trotse vader van 3, en gelukkig getrouwd.
 • Ervaring:
  Ik ben begonnen in 1996 bij Exit 399, een facilitair postproductiehuis (op Avid, Editbox, Smoke). Hier kreeg ik gedurende 6 jaar de mooie kneepjes van het vak in de vingers.
  Sindsdien werkte ik als free-lancer (op Avid, Final Cut Pro en After effects) voor huizen zoals: Woestijnvis, Videohouse, Sultan Sushi, FremantleMedia, De Mensen, Het Huis, Jack The Cutter, Ded’s It, VRT, KBC, RoughCut, Smiling Buddha, Studio 100, TV de Wereld, en nog andere …
 • Enkele noemenswaardige feiten:
  Televisieprogramma’s: Idool, Topmanager, Lost in Tokyo, Go4, De Designers, X-factor, Huisdokter, Boer zoekt vrouw, Help mijn man is een klusser, Gentse Waterzooi, Fata Morgana, Schoon en Meedogenloos, De droom van Ludwig, Documentaire: Kinshasa, De wereld van Tarantino, Yichalal, De Film van mijn leven, …
  Muziekclips: Change Yourself / Tom Helzen, Fading out/ Stash, Neem mij mee/ Peter Live, Wotcha gonna do/DJ TLP, …
  Bedrijfsvideo’s: Toyota, Telenet, Sony, Xeoo, Carré, …
  Generieken: Team Schiere, Mij overkomt het niet, Onderzoeksrechters, Oekanda, OCMW, Film van mijn leven, Topmanager, Sara, Lost in Tokyo, Spoedgevallen, Move it, Happy Singles, …

Sonja Henrix:

 • geboren op 22 februari 1979
 • trotse moeder van 2 zonen en 1 dochter, en gelukkig getrouwd.
 • Als partner van Frank werd ik meegezogen in het verhaal, intussen heb ik me kunnen verdiepen in zowel het grafische als het fotografische.
  Voor alle administratieve en boekhoudkundige vragen kan je bij mij terecht.
  Als projecten groeien kunnen we ook nog rekenen we op een gezond aantal creatieve duizendpoten

Hoe kan je ons bereiken:

Olmstraat 96, 1800 Vilvoorde

0474/256657

info@fefson.be

Graag meer informatie of een offerte?

  Back To Top